Bli aktiv

Det er mange måter å støtte NOAHs arbeid mot selfangst på. Her er noen konkrete ting du kan gjøre for å bidra i kampen for et pelsfritt Norge:

  • Kjøp aldri selprodukter! Selprodukter kommer i de merkeligste varianter – små seldukker av ekte selskinn, oljekapsler eller hundekjeks. Uansett – vær bevisst og ikke kjøp produktene! De er ikke verd den lidelse de forårsaker.
  • Hjelp NOAH ved å bli medlem : NOAH er avhengig av støtte fra medlemmer for å kunne presse frem politiske endringer for dyrene. Ditt bidrag er verdifullt – støtt NOAH ved å bli månedsgiver her. Inviter også venner, familie og kjente til å bli medlemmer.
  • Kontakt myndighetene : Ring eller send e-post til dine lokale politikere; du kan be dem om å få slutt på selfangst i Norge. Kontakt også politikere fra ditt hjemsted eller ditt parti som sitter på Stortinget og krev at de skal jobbe for et forbud mot selfangt, og at Norge i det minste lar være å sponse fangsten med dine skattepenger. Husk vær høflig.
  • Snakk med butikkeiere : Oppdager du butikker som selger selprodukter, kan du også dele gi en løpeseddel til dem og forklare at du helst ser at de tar selproduktene ut av varelageret sitt. Butikkene er ikke alltid bevisst på omstendighetene rundt fangsten, eller på at produktene er fra selfangst i det hele tatt.
  • Skriv leserinnlegg til norske aviser : Leserinnlegg skaper ofte debatter, og øker dermed den allemenne fokusen på dette temaet. Liste over norske aviser.
  • Meld deg på NOAHs Aktivistnyhetsbrev : Gå til DyrsRettigheter.no og meld deg på vårt Aktivist Nyhetsbrev – da får du vite når det arrangeres aksjoner, demonstrasjoner, løpeseddelutdelinger og andre aktiviteter mot selfangst.